Laden ... Even geduld ...

Anita

Deskundig op vele gebieden
Anita voert voor R- Go Solutions ergonomische onderzoeken uit, traint Ergocoaches en ondersteunt hen bij het opzetten en uitvoeren van een gezondheidsbeleid. Ze voert individuele werkplekonderzoeken uit en geeft trainingen en cursussen op het gebied van beeldschermergonomie en fysieke belasting.
Anita is een in Culemborg geboren dertiger en heeft zich, na omzwervingen via Geldrop en Buffalo (USA), gesetteld in Leerdam. Anita heeft in oktober 2007 R-Go Solutions opgericht.

Werkervaring
Anita heeft 4 jaar als ergonoom gewerkt bij Achmea Arbo. Voor diverse bedrijven in Zuid- Nederland (waaronder Philips, Atos Origin, KPMG en het UWV) heeft zij advies en voorlichting gegeven aan zowel werkgevers als werknemers op het gebied van arbeidsomstandigheden en ergonomie.
In Buffalo (USA) heeft ze als Ergonomic Consultant gewerkt voor BOC Edwards Vacuum Systems. Als onderdeel van het Health and Safety beleid heeft ze een ergonomisch beleid opgezet, ergonomische voorlichting gegeven en individuele werkplekonderzoeken gedaan.
Van 2006 tot 2007 werkte Anita bij Adfys Arbeid in Culemborg en deed hier ergonomische opdrachten voor o.a. Plieger en AH Kaascentrale.

Opleidingen
Anita heeft de opleiding Ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam gevolgd en is afgestudeerd in de richting ergonomie. Daarna heeft ze verschillende cursussen gevolgd, zoals: “Adviesvaardigheden” (via de Galan en Voigt), "Risico- Inventarisatie Fysieke Belasting" (via Intergo) en "Ergonomisch analyseren en ontwerpen" (via Ergonomie Opleidingen Nederland).

Onze nieuwsbrief
Copyright 2019 R-Go Solutions . Sitemap | Webwinkel beginnen met CS-Cart